maandag 15 december 2014

Hallo allemaal,

VRIJDAG

Vrijdag ochtend om kwart over zeven begonnen om er zeker van te zijn dat we optijd in Rosmalen zouden zijn. De dag ervoor (donderdag avond) hebben we een spoedklus gehad, we hadden nog een aantal grote pallets met bijhorende kartonnen dozen op het dak staan. En aangezien het erg hard ging waaien moesten deze van het dak van de flats af of in ieder geval verplaatst worden.

Dus wij om vijf uur nog aangereden naar Rosmalen, en ja natuurlijk file dus wij waren pas daar toen het donker was.. Dus toch maar de flats op en alles uit elkaar schuiven en een soort van provisorisch
 vastmaken.... Alle vier de flats gehad en vol gas naar huis gereden want ik had rijles om zeven uur, rijles gemist maar uiteindelijk toch kunnen rijden, en om kwart over negen gegeten. 

Dus vrijdag ochtend er vroeg uit en weer naar Rosmalen, dit keer om alles klein te maken en te zagen en alles in een soort huisjes die op het dak staan te slepen. Veel werk maar uiteindelijk alles kort en klein gemaakt. Toen weer richting EigenEnergie gereden in de hoop optijd naar huis te gaan, maar toen toch maar begonnen aan het opruimen van het magazijn! Uiteindelijk om half vijf toch klaar met werken en toen een wel verdiend weekend gaan houden!

MAANDAG

De maandag goed begonnen met een vergadering (zoals elke maandag). Hier een aantal belangrijke punten besproken, en er komen waarschijnlijk wat veranderingen binnen het bedrijf. Ook nog een aantal puntjes besproken over het bedrijfsuitje van vrijdag. 

Ook nog even alle afspraken met het bedrijf die het uitje deels regelt op definitief gezet. Nog hier en daar wat puntjes besproken qua speciale wensen. Ook heb ik samen met Ben een tweede GROTE magazijn opruiming gehouden. Dus weer alles netjes geordend en veel weggegooid. 

Ook nog een groot project klaar gezet en veel op de heftruck gezeten, ook weer leuk! (voor een dagje dan ;) )

Iedereen fijne werkweek!

Met vriendelijke groet,

David Raaijmakers
Opwettenseweg 197
5674 AC Nuenen
040-2836738
06-11273021

Verzonden met Windows 8/Sony Xperia

2 opmerkingen:

  1. David,

    Heeft jullie bedrijf iets gedaan bij de voetbalclub RKSV nuenen?
    Zag namelijk een doek staan van jullie bedrijf haha.

    Groeten,

    Smitta

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja we zijn wel bezig om daar een plan/offerte voor zonnepanelen neer te leggen. Maar volgens mij hebben we nog geen akkoord.

    Met vriendelijke groet,

    David Raaijmakers
    Opwettenseweg 197
    5674 AC Nuenen
    040-2836738
    06-11273021

    Verzonden met Windows 8/Sony Xperia

    BeantwoordenVerwijderen